jueves, 28 de abril de 2011

POLSERES VERMELLES

Avui, he de fer aquesta entrada en català. Us preguntareu per què (o no, pero por si las moscas). Doncs aquesta entrada esta en català per que va dedicada a Polseres Vermelles.
No se si seguiu aquesta sèrie, però es boníssima!! Tot va començar fa un parell o tres de setmanes, gairebé tots el de 4t van marxar a Cantabria d’excursió i jo i una amiga meva, vam anar a classe per preguntar el que no sabíem i avançar feina. Un dijous a l’hora de gimnàs, com que les dos estàvem lesionades no valia la pena anar al gimnàs i volíem posar una peli, però la profe ens va posar la sèrie aquesta. Així que ens vam mirar 2 capítols (45 min. cadascun) i ens va agradar moltíssim, així que ens vam viciar, i en dos dies ens vam veure des del 3 fins al 8 (fliiiipa). I ara la nostra afició continua de dilluns a dilluns!! Total només te 13 capítols (la 1ra temporada eeeh!!).
Doncs aquesta sèrie va sobre un noi que porta en coma 2 anys(Roc) i un altre noi que li van tenir que treure una cama i apart te un tumor al pulmó(Lleó), i van arribant d’altres a l’hospital. A l’habitació d’en Lleó arriba un que es diu Jordi, i que també li tindran que treure una cama, a l’habitació d’en Roc, arriba l’ Ignasi que te “atacs de cor” encara que sigui jove, en una altre habitació un que es diu Toni que va tenir un accident de moto, i en una altre planta, una noia que es  diu Cristina.
Un dia en Lleó parlant amb un amic seu (un senyor gran que es diu Benito) ell li explica que de jove tenia un grup, i en va voler formar un. En el grup tenien que haver; el líder, el colider (per si el líder ni hi fos), l’imprescindible, el guapo, el llest i la noia. I encara que no es coneixesin de res, els hi va anar explicant un per un. En Lleó seria el líder, en Jordi el colider, en Roc l’imprescindible, l’ Ignasi el guapo, el Toni el llest i la Cristina la noia (només faltaria!!).
Amb el temps van passant coses i es van fent amics, i la Cris i en Jordi acaben “sortint” (si es pot dir així xdd). En Toni, com que no tenia pares, i la seva custodia la tenia el seu avi, li volien treure la custodia per haver-lo deixat agafar la moto siguent menor.  Per l’habitació d’en Toni van passant diferents pacients amb coses poc importants.                                                                              Arriba un dia, que li fan una prova a l’ Ignasi i li detecten una cosa xunga (que exactament no se que es, però es un problema a l’arteria aorta) que  l’han d’operar i te una possibilitat del 50% de sobreviure o de morir. No el hi diu res als altres polseres, perquè no vol que es preocupin ni res, i ja us podeu imaginar que passa, no?? Adéu Ignasi, et trobarem a faltar!!
I els capítols continuen, però si voleu saber que passa, els haureu de veure, que el dilluns 2 de Maig fan l’últim capítol de la 1ra temporada!! (Perquè el dilluns 25 fan la pel·lícula d’ Herois (que també surten 2 o 3 d’aquesta mateixa sèrie!!) Us la recomano a tots, es molt maca aquesta sèrie, jo em vaig fer un fart de plorar, però també vaig riure molt. Un deixo unes quantes fotos dels polseres J


  
Els de la segona foto, son ells. Us dic els noms de esquerra a dreta: Cristina, Toni ^^ (avall), Jordi (al costat de la Cris), Lleó (al costat den Toni), l'Ignasi es el que esta dret, i el Roc el que esta en el llit (que es el que esta en coma).
Aquí acaba l'entrada d'avui, i potser a la proxima li fagi cas a la Nalataia y posi lo de les 100 veritats (o menys :S) hahaha ja veurem ^^
Per cert, no cal dir un altre cop, que recomano aquesta serie, no??
En veiem abiaaaat :)

Att:Robin

2 comentarios:

  1. Hola Roooobiiin :D
    ¿Dónde has estado todo este tiempo? Llevas año y pico sin renovar el blog
    -.-''
    La entrada esta tope de chula y todo el mundo dice que esta série esta tan bien, pero la verdad es que nunca la he visto y no tengo intención de hacerlo :/
    jajjaja bueno que lo pases bien y renueva pronto ^^


    minerva

    ResponderEliminar
  2. Doncs a veure si es cert, hi fas l'entrada de les 100 veritats XD... ja havia sentit a dir que Polseres Vermelles estava tenint molt èxit però, la veritat, com que miro més aviat poc la televisió, no l'he vist mai.

    Per cert, això que dius de la pel·lícula d'Herois... vols dir la sèrie americana? Hi ha una pel·lícula de Heroes? O__O

    ResponderEliminar